OAYTMM0.jpg

WEBDESIGN

» Een website is tegenwoordig niet zomaar een website... 

 

In de huidige samenleving is een website niet zomaar iets wat even tussen neus en lippen door gemaakt kan worden,  je moet er goed over na te denken.

 

Voor een onderneming is een website enorm belangrijk, als het om het welslagen van de onderneming. 

De website dient te kloppen, en daarvoor zijn een aantal zaken in ieder geval van belang.

» DOELGROEP

Balans tussen content en webdesign is belangrijk. Denk daarom goed na over jouw doelgroep en welke onderdelen op jouw website moeten staan. 

Een advocatenkantoor heeft een compleet andere doelgroep dan een kapperszaak. Wij weten hoe we uw doelgroep het meest effectief kunnen benaderen en weten dit ook inzichtelijk te maken door middel van onze doelgroeprapporten.

» HET DOEL VAN DE WEBSITE

Naast de doelgroep moet ook het doel  van je website helder zijn

 

Iedereen heeft tegenwoordig een website, maar heeft ook iedereen een website die het van tevoren beoogde doel dient? Wij denken van niet, er is namelijk veel meer uit een website te halen in deze tijd dan veel ondernemers zien.

» HOE KAN IK ZIEN OF MIJN WEBSITE WERKT?

Bereik je je vooraf bepaalde doelstellingen met de website of zijn er nog verbeterpunten?

In de (online-)marketingwereld geldt de gouden regel meten=weten. Het is relatief simpel na te gaan of je je doelstellingen haalt. Je hebt ze immers SMART geformuleerd, dus dan moeten ze meetbaar zijn. De belangrijkste tools voor het meten staan vermeld binnen het dashboard van Google Analytics.

gestapelde Boeken

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan