graphic-design-Essex.jpg

GRAFISCH DESIGN

» De eerste indruk van je bedrijf.... 

Of het nu gaat om een complete huisstijl, een los logo, een orginele poster of flyer. Wij helpen u met het creatieve proces. 

De presentatie en vormgeving van uw bedrijf is erg belangrijk, u heeft tenslotte maar één kans bij het maken van een eerste indruk!

Of het nu gaat om een complete huisstijl, een los logo, een orginele poster of flyer.

» HUISSTIJL

Naamloos-2.jpg

Een huisstijl is ook wel de visuele uitstraling van uw bedrijf, met het logo als uitgangspunt.

 

Daarnaast bestaat een huisstijl uit consistent toegepaste kleuren, typografie (lettertypen) en vorm- en stijlelementen.

Omdat wij mensen visueel zijn ingesteld, vormt de huisstijl een cruciaal onderdeel in communicatie-uitingen. Het is de eerste kennismaking. Met uw huisstijl laat u zien wie u bent, wat u doet en waar u goed in bent. Een huisstijl draagt dus bij aan het opbouwen en behouden van een goed imago. Met uw huisstijl kunt u zich onderscheiden van de concurrent.

» LOGO

Een huisstijl is ook wel de visuele uitstraling van uw bedrijf, met het logo als uitgangspunt.

 

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen.

 

Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van uw bedrijf om een goede eerste indruk te maken. Het is een blikvanger die in één oogopslag laat zien waar u voor staat. Uiteraard is een goede kwaliteit belangrijk, zo kunt u uw logo altijd inzetten.

» FOLDER / BROCHURE

Een folder en/of brochure maken is een relatief goedkope manier om een grote groep mensen te bereiken. In reclamefolders of in een bedrijfsbrochure kunt u veel informatie kwijt om uw doelgroep te overtuigen van uw product, dienst, evenement, enzovoorts.

Een folder is één vel gevouwen drukwerk en een brochure bestaat uit meerdere vellen papier die aan elkaar zijn gehecht (bijvoorbeeld gelijmd, genaaid, geniet).

Samen met u bespreken we uw wensen en eisen ten aanzien van een folder of brochure. We kijken welk middel het beste past bij uw doel en hoe vervolgens de vulling en uitstraling eruit moet zien.

coffeeshopfolder.jpg
poster.jpg
Naamloos-2.jpg
gestapelde Boeken

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan