Google-Ads-1.jpg
Google-Ads-Logo.png

» Onderscheidend vermogen kun je kopen!

» Google Ads

Met Google Adwords is het mogelijk om te adverteren op Google. Met het advertentieprogramma Google Adwords heb je de mogelijkheid om bovenaan de zoekresultaten te komen door middel van advertenties. Door te adverteren op Google kan je zelf bepalen op welke zoekwoorden jouw advertentie verschijnt.

Adverteren via Google Ads brengt vele voordelen met zich mee. Aangezien veel mensen dagelijks gebruik maken van Google als zoekmachine, is het interessant om adverteren op Google te overwegen. Waarom is dat zo?

» Snel en effectief de doelgroep benaderen met jouw producten en diensten

 

» Je kunt de juiste zoekwoorden koppelen aan een advertentie

 

» Je bepaalt zelf wanneer Google advertenties in beeld komen bij de doelgroep

 

» Handige extensies kunnen advertenties verder optimaliseren

 

» Altijd inzicht in behaalde resultaten

 

» Interessant voor remarketing

ANALYSE & STRATEGIE 

Voordat we daadwerkelijk beginnen met een campagne opstellen voeren we eerst een gedetailleerde zoekwoord-analyse uit voor iedere advertentie die je op wilt stellen. Hierbij stellen we een overzicht op van de interessante zoektermen en de verwachte cost per click op dit zoekwoord.

CAMPAGNES BOUWEN

Na de analyse en het bepalen van de strategie bouwen we de campagnes in de juiste structuur en juiste groepen op. In deze fase zullen we verschillende varianten opbouwen om zo gedurende de periode goed te testen welke Ads het beste renderen.

CAMPAGNES OPTIMALIZEREN

Het is erg belangrijk om constant door te gaan met de optimalisatie van het account en de campagnes om zo het maximale resultaat te behalen. O.b.v. data zullen we keuzes maken om bepaalde Ads uit te zetten en andere Ads juist actiever in te zetten. Resultaat voorop.

gestapelde Boeken

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan